SERVIS ZANUSSI APARATA

Zanussi servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Zanussi uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje, mašina za sudove …

Beko servis

Zanussi servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Mala italijanska radionica u početku je proizvodila rerne na drva. Kako je proizvodnja rasla i širila se tako su pristizala i priznanja kroz brojne nagrade za dizajn. Sada, kao deo grupacije Electrolux, i unazad od serije proizvoda REX vodimo brigu o potrebama korisnika ovog brenda. Popravljamo šporete, veš mašine, ugradne ploče, mašine za sušenje veša,mašine za sudove,ugradne rerne  Zanussi .

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Kod nas možete poručiti rezervne delove kao i sav potreban dodatni pribor za Zanussi uredjaje.

Šta servisiramo ?

Trebaju vam delovi za ZANUSSI?

Rezervne delove za ZANUSSI možete pronaći u našoj web prodavnici.
Imamo rezervne delove za:
 • Veš mašine
 • Frižidere
 • Mašine za sudove
 • Mašine za sušenje veša
 • Aspiratore
Servis Zanussi veš mašina

Zanussi uredjaji su izuzetnog kvaliteta,izdržljivi i veoma pouzdani. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Zanussi veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Zanussi frižidera

Ugradni frižideri i samostojeći frižideri novije generacije  kombinuju izvrsne performanse sa veoma malom potrošnjom električne energije. Novi modeli frižidera i zamrzivača nemaju više leda, pa smo pošteđeni čestog otapanja.

 Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Zanussi šporeta,rerni

Servis Elektroluks je ovlašćeni  Zanussi servis  ima veliko iskustvo u servisiranju i održavanju šporeta, ugradnih rerni i ugradnih ploča, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke u garantnom i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta zamena grejača,termostata,ringli kao i složenije popravke elektronike

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: