SERVIS ELECTROLUX APARATA

Electrolux servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Electrolux uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje, mašina za sudove …

Beko servis

Electrolux servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Kompanija Electrolux je švedski proizvođač kućnih aparata koji se inicijalno od 1919 god bavio proizvodnjom usisivača. Vremenom se brend razvio i sada je sve češće zastupljen u našim domaćinstvima. 

Mi smo ovlašćeni servis Electrolux na teritoriji Beograda. Vršimo usluge popravke uredjaja bele tehnike i to veš mašine, mašine za sudove, mašine za sušenje veša, frižidere, šporete u garantnom i vangarantnom roku.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Kod nas možete poručiti rezervne delove kao i sav potreban dodatni pribor za Electrolux uredjaje.

Šta servisiramo ?

Trebaju vam delovi za ELECTROLUX?

Rezervne delove za ELECTROLUX možete pronaći u našoj web prodavnici.
Imamo rezervne delove za:
 • Veš mašine
 • Frižidere
 • Mašine za sudove
 • Mašine za sušenje veša
 • Aspiratore
Servis veš mašina

Electrolux uredjaji su izuzetnog kvaliteta,izdržljivi i veoma pouzdani. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Electrolux veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis frižidera

Ugradni frižideri i samostojeći frižideri novije generacije  kombinuju izvrsne performanse sa veoma malom potrošnjom električne energije. Novi modeli frižidera i zamrzivača nemaju više leda, pa smo pošteđeni čestog otapanja.

 Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

 

Servis zamrzivača

Ako se dogodi da zamrzivač ispušta čudne zvuke, da se pojavljuje neuobičajeno količina leda ili čak da aparat ne radi uopšte ,budite slobodni da nas kontaktirate kako bi obezbedili servis, popravku ili zamenu dela koji je pokvaren. Naš servis je sertifikovan, majstori su obučeni i visoko kvalifikovani za sve vrste popravki na  horizontalnim zamrzivačima, samostojećim ili ugradnim zamrzivačima

Servis sudo mašina

 Kao dugogodišnji ovlašćeni servis Electrolux aparata posedujemo bogato iskustvo u servisiranju i održavanju mašina za pranje posuđa, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke kako u garantnom tako i van garantnog roka. 

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont pumpi kao i složenije popravke elektronike.

Servis mašina za sušenje veša

Kondenzacione sušare , Sušare sa toplotnom pumpom imaju mogućnost podešavanja vremena sušenja i potrošnju energije za svaki ciklus, zaustavljajući se uvek u pravom trenutku. 

Ovlašćeni servis Elektroluks za brendove Electrolux  aparata ima bogato iskustvo u servisiranju održavanju mašina za sušenje veša, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke kako u garantnom tako i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Servis šporeta, ugradnih ploča

Servis Elektroluks je ovlašćeni  Electrolux servis i  ima veliko iskustvo u servisiranju i održavanju šporeta, ugradnih rerni i ugradnih ploča, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke u garantnom i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta zamena grejača,termostata,ringli kao i složenije popravke elektronike.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Beko rezervni delovi - Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: