SERVIS AEG APARATA

AEG servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju AEG uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje, mašina za sudove …

Beko servis

Aeg servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Nekada nemački proizvođač elektro opreme, u jednom periodu deo telefunken fabrike, a sada član Electrolux porodice. Izabrani modeli proizvedeni u elektroluksu dobijaju ime AEG. Mi  smo ovlašćeni servis AEG uredjaja i to za veš mašine, ugradne rerne, ugradne ploče ,mašina za sušenje veša ,mašine za pranje sudova i obezbeđujemo vam kvalitetnu i pouzdanu uslugu .

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Kod nas možete poručiti rezervne delove kao i sav potreban dodatni pribor za AEG uredjaje.

Šta servisiramo ?

Trebaju vam delovi za AEG ?

Rezervne delove za AEG možete pronaći u našoj web prodavnici.
Imamo rezervne delove za:
 • Veš mašine
 • Frižidere
 • Mašine za sudove
 • Mašine za sušenje veša
 • Ugradne ploče
 • Ugradne rerne
 • Aspiratore
Servis veš mašina

AEG uredjaji su poznati po izuzetnom kvalitetu,izdržljivosti i kao takvi su veoma pouzdani. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na AEG veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis šporeta i ugradnih ploča

Servis Elektroluks je ovlašćeni  AEG servis i  ima veliko iskustvo u servisiranju i održavanju šporeta, ugradnih rerni i ugradnih ploča, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke u garantnom i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta zamena grejača,termostata,ringli kao i složenije popravke elektronike.

Servis mašina za sušenje veša

Kondenzacione sušare , sušare sa toplotnom pumpom imaju mogućnost podešavanja vremena sušenja i potrošnju energije za svaki ciklus, zaustavljajući se uvek u pravom trenutku. 

Ovlašćeni servis Elektroluks za brendove AEG  aparata ima bogato iskustvo u servisiranju održavanju mašina za sušenje veša, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke kako u garantnom tako i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Beko rezervni delovi - Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: