SERVIS IKEA APARATA

Ikea  servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Ikea uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera,   šporeta, ugradnih rerni i ploča, mašina za sudove …

Beko servis

Ikea servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Prateći potrebe svojih potrošača, robna kuća u ponudi ima i kompletnu belu tehniku uz nameštaj iz svog asortimana. Tu su mesto pronašli i brojni aparati kompanije Electrolux pod imenom IKEA. Od početka rada firme IKEA u Srbiji ,mi smo tu pre svega da pružimo podršku potrošačima i kolegama u prodaji a do sada je zabeležen tek mali broj intervencija. Svaki ugrađeni deo je originalan i klijentima se izdaje pismena garancija.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Kod nas možete poručiti rezervne delove kao i sav potreban dodatni pribor za Electrolux(IKEA) uredjaje.

Šta servisiramo ?

Trebaju vam delovi za IKEA?

Rezervne delove za IKEA možete pronaći u našoj web prodavnici.
Imamo rezervne delove za:
 • Veš mašine
 • Frižidere
 • Mašine za sudove
 • Mašine za sušenje veša
 • Aspiratore
Servis Ikea veš mašina

Ikea mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Ikea veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Ikea mašina za sudove

Ikea mašine za sudove olakšavaju svakodnevni život decenijama unazad. Staraju se za to da brže obavimo poslove u domaćinstvu i poboljšavaju kvalitet života. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Ikea sudo mašinama, za popravke se koriste originalni delovi a za naš rad dajemo i garanciju.

Servis Ikea ugradnih rerni i ploča

Servis Elektroluks je ovlašćeni  Ikea servis i  ima veliko iskustvo u servisiranju i održavanju šporeta, ugradnih rerni i ugradnih ploča, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke u garantnom i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta zamena grejača,termostata,ringli kao i složenije popravke elektronike.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Beko rezervni delovi - Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: