LIEBHERR rezervni delovi

Možete poručiti rezervne delove   frižidera, zamrzivača,  vinskih frižidera kao i rashladnih uredjaja za profesionalnu upotrebu u laboratorijama i u ugostiteljstvu.  

Beko servis

Liebherr rezervni delovi

Kod nas u servis shopu možete poručiti delove za LIEBHERR frižider, zamrzivače. Ukoliko delove  nemamo na stanju možemo ih poručiti a rok isporuke je 10 do 12 dana ukoliko su dostupni. 

Mogu se nabaviti orginalni ili zamenski delovi.

Roba se poručuje nakon uplate iznosa u celosti. Nakon evidentirane uplate dobićete potvrdu o uplati. Fiskalni račun biće vam isporučen zajedno sa robom.

Poručite delove u našem web shopu https://elektroluks-shop.rs

Potrebno je da u polju za  pretraživanje ubacite model vašeg aparata ili fabrički broj .

Ukoliko se ne snalazite ili vam treba konsultacija, pišite nam na mail servis@elektroluks.co.rs

Rezervni delovi za:

Trebaju vam delovi za LIEBHERR?

Rezervne delove za LIEBHERR možete pronaći u našoj web prodavnici.
Imamo rezervne delove za:
 • Veš mašine
 • Frižidere
 • Mašine za sudove
 • Mašine za sušenje veša
 • Aspiratore
Delovi Liebherr kombinovanih frižidera

Liebherr tehnologija BioFresh garantuje savršenu klimu za super dugu svežinu. Pri temperaturi malo iznad 0 °C i idealnoj vlažnosti voće i povrće, meso i mlečni proizvodi zadržavaju svoje zdrave vitamine, delikatnu aromu i primamljiv izgled znatno duže.

wine icon
Delovi Liebherr vinskih frižidera

U rashladnim vinskim kabinetima vlada konstantna temperatura i vlažnost veća od 50 posto. Stoga su oni optimalni za dugoročno skladištenje i dozrevanje vina. Zahvaljujući fleksibilnom odabiru temperature između    +5 °C   i  +20 °C u uređajima je moguće držati u zalihi i veći izbor boca vina na temperaturi za posluživanje.

Delovi Liebherr zamrzivača

Zaboravite otapanje: za sigurnu dugoročnu svežinu u Liebherr uređajima sa tehnologijom NoFrost  namirnice se zamrzavaju hlađenim cirkulirajućim vazduhom tako da je prostor zamrzivača uvek bez leda.

NARUČI DEO

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Beko rezervni delovi - Serviser

DELOVI ZA OSTALE BRENDOVE

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: