Servis mašina za sušenje veša Electrolux

Mi smo ovlašćeni servis za brendove Electrolux , Aeg, Zanussi aparata i imamo bogato iskustvo u servisiranju održavanju mašina za sušenje veša, imamo kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke kako u garantnom tako i van garantnog roka. Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta, zamena grejača, pumpi, filtera, remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Tajna luksuzno mekog, dobro negovanog veša nije samo izbor prave mašine za pranje veša – sušenje je podjednako bitno. Sa Electrolux mašinom za sušenje veša možete bezbedno da osušite odeću, čak i onu osetljivu poput vunene. Primenjena tehnologija optimizuje brzinu i okretanje bubnja i održava veš ravno prema bubnju i time smanjuje gužvanje.

Kondenzacione sušare , Sušare sa toplotnom pumpom imaju mogućnost podešavanja vremena sušenja i potrošnju energije za svaki ciklus, zaustavljajući se uvek u pravom trenutku. Zato nikada ništa neće previše osušiti, čime štiti tkaninu od oštećenja i pomaže joj da traje duže.

Pored toga prodajemo rezervne delove za sve poznate brendove   Lg, Candy, Beko, Bosch, Siemens, Indesit, Ariston, Gorenje, Whirlpool…

Delove možete poručiti u našoj web prodavnici shop.elektroluks.co.rs ili poslati upit na info@elektroluks.co.rs

Ukoliko imate kvar na Electrolux ,Aeg ili Zanussi uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

SERVISIRAMO

Veš mašine

Najčešći kvarovi na veš mašinama su kvarovi grejača,ventila za prijem vode…

Mašine za pranje suđa

Ugradne mašine za pranje sudova ili samostojeće mašine za pranje sudova …

Mašine za sušenje veša

Tajna luksuzno mekog, dobro negovanog veša nije samo izbor prave mašine za pranje veša …

Frižidere

Ukoliko uocite problem sa frižiderom obratite se našem stručnom timu za podršku ….

Zamrzivači

Najčešči kvarovi na zamrzivačima su kvar na termostatu ili na motoru …

Šporeti i ugradne ploče

Najčešći kvarovi na šporetima su uglavnom prestanak rada ringli, kvar na grejačima …

Rerne

Nudimo veliko iskustvo u servisiranju svih vrsta rerni kao i kompletnu opremu i delove …

Male kućne aparate

Imamo veliko iskustvo u servisiranju usisivača, miksera, mikrotalasnih rerni, pegli itd …

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Takođe servisiramo i uređaje od drugih proizvođača:​

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: