Perionička oprema

ELECTROLUX PROFESSIONAL je proizvodjač koji nudi kompletan asortiman opreme koja je prilagodjena potrebama perionica veša od hotelskih,zdravstvenih ustanova do žetonskih i komercijalnih perionica.

Electrolux professional je oprema švedskog kvaliteta koju odlikuje kvalitet,izdržljivost,briga o zaštiti okoline i visokoj iskoristivosti energije.

Kod nas možete kupiti visoko kvalitetnu Electrolux perioničku opremu za bolnice, hotele, restorane i škole. U Electrolux-ovoj komercijalnoj perioničkoj opremi spadaju mašine za veš, mašine za sušenje veša, valjkovi za peglanje i wetcleaning oprema(LAGOON).

 

 

U našoj ponudi se nalaze:

Veš mašine
Mašine za sušenje veša
Valjkovi i pegle

Lagoon mokro čišćenje

Čuva okolinu a pritom ne koristi toksične hemikalije u procesima pranja. Vrhunski rezultati sa osetljivim vešom i vunom koja ima oznaku suvog čišćenja. Lagoon sa naprednom negom  koristi mokro pranje i radi sa vodom. Odeća ne samo da je čista već ima svež miris i ugodna je na dodir.Potreban je samo jedan sat za savršeno opran komad odeće.

Pametni deterdženti koji se koriste daju rezultate čišćenja bez presedana.

Katalozi

YOUTUBE

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: