SERVIS WHIRLPOOL APARATA

Whirlpool servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Whirlpool uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje veša, mašina za sudove …

Beko servis

Whirlpool servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Whirlpool je izvorno američka kompanija koja je vremenom razvila prodaju i u Evropi. Njihovo ime stoji iza nekih aparata koji su se prodavali u IKEA robnim kućama, tu je i Hotpoint -Ariston tehnika, kao i samo ime Whirpool. Naše servisne ekipe otklanjaju sve vrste nedostataka na uredjajima ovog proizvodjača kao što su veš mašine,frižidera,mašine za sudove…

Svaki ugrađeni deo je originalan i klijentima se izdaje pismena garancija.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i kvalitetnijih servisa. .Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Šta servisiramo ?

Servis Whirlpool veš mašina

Whirlpool mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Whirlpool veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Whirlpool mašina za sudove

Whirlpool mašine za sudove olakšavaju svakodnevni život decenijama unazad. Staraju se za to da brže obavimo poslove u domaćinstvu i poboljšavaju kvalitet života. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Whirlpool sudo mašinama, za popravke se koriste originalni delovi a za naš rad dajemo i garanciju.

Servis Whirlpool frižidera

Čine svakodnevni život ukusnijim i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju da uvek znate kojom hranom raspolažete. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Whirlpool frižiderima, za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Electrolux, Ariston, Aeg
 • Beko, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: