SERVIS SAMSUNG APARATA

Samsung servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Samsung uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, ugrdnih ploča i rerni

Beko servis

Samsung servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Samsung na koreanskom “tri zvezde” proizvodi približno petinu ukupnog izvoza Južne Koreje. Izuzetna tehnologija i inovativni dizajn ojačali su poziciju kompanije na premijum tržištu. Naš servis se bavi popravkom i održavanjem frižidera, veš mašina ovog brenda.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Šta servisiramo ?

Servis Samsung veš mašina

Samsung mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Samsung veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Samsung frižidera

Ugradni frižideri i samostojeći frižideri novije generacije  kombinuju izvrsne performanse sa veoma malom potrošnjom električne energije. Novi modeli frižidera i zamrzivača nemaju više leda, pa smo pošteđeni čestog otapanja.

 Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Samsung ugradnih ploča i rerni

Samsung servis   ima veliko iskustvo u servisiranju i održavanju veš mašina, šporeta, ugradnih rerni i ugradnih ploča, kompletnu opremu kao i sve originalne delove .Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Beko, Aeg, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: