SERVIS LIEBHERR APARATA

Liebherr servis vrši popravke rashladnih uredjaja na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Liebherr uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja  frižidera, zamrzivača,  vinskih frižidera kao i rashladnih uredjaja za profesionalnu upotrebu u laboratorijama i u ugostiteljstvu.  

Beko servis

Liebherr servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Liebherr je proizvođač opreme sa poreklom u Nemačkoj i sedištem u Švajcarskoj, organizovan je u 11 sektora od kojih je jedno i proizvodnja rashladnih uređaja. Svakako se na tržištu poznat po dizajnu, materijalu od kojih se izrađuju kao i performansama i dugim vekom. 

Pored kućnih aparata postoje i profesionalni rashladni uredjaji koji imaju primenu u zahtevnim laboratorijskim uslovima kao i u ugostiteljstvu.

U profesionalnom okruženju uređaji moraju pouzdano raditi u ekstremnim uslovima. Zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama i kvalitetnoj obradi Liebherrovi profesionalni uređaji ispunjavaju profesionalne zahteve.

 

Šta servisiramo ?

Servis Liebherr kombinovanih frižidera

Liebherr tehnologija BioFresh garantuje savršenu klimu za super dugu svežinu. Pri temperaturi malo iznad 0 °C i idealnoj vlažnosti voće i povrće, meso i mlečni proizvodi zadržavaju svoje zdrave vitamine, delikatnu aromu i primamljiv izgled znatno duže.

wine icon
Servis Liebherr vinskih frižidera

U rashladnim vinskim kabinetima vlada konstantna temperatura i vlažnost veća od 50 posto. Stoga su oni optimalni za dugoročno skladištenje i dozrevanje vina. Zahvaljujući fleksibilnom odabiru temperature između    +5 °C   i  +20 °C u uređajima je moguće držati u zalihi i veći izbor boca vina na temperaturi za posluživanje.

Servis Liebherr zamrzivača

Zaboravite otapanje: za sigurnu dugoročnu svežinu u Liebherr uređajima sa tehnologijom NoFrost  namirnice se zamrzavaju hlađenim cirkulirajućim vazduhom tako da je prostor zamrzivača uvek bez leda.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Beko, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: