SERVIS LG APARATA

Lg servis je specijaliziran za popravak svih vrsta frižidera, veš mašina marke Lg.Nudimo Vam brzu i kvalitetnu uslugu od konstatacije kvara do popravke, nabavke originalnih rezervnih delova, te održavanja uređaja.Ugradnja, popravak i servisiranje kućnih aparata vrše se na Vaš telefonski  ili e-mail poziv u najkraćem mogućem roku. Popravke vršimo kod vas, a veće zahvate u servisu.

Beko servis

LG servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

LG je prvi u Koreji koristio komponente domaće proizvodnje i stvorio je elektronsku industriju u zemlji za manje od godinu dana. Danas je vodeći elektronski gigant u celom svetu, a pri tom se i dalje visoko kotira na tržištu aparata za domaćinstvo. Servisiranje veš mašina, mašina za sušenje veša, frižidera i zamrzivača izvodi stručni tim iskusnih majstora.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i kvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

 

Šta servisiramo ?

Servis veš mašina

Lg mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Lg veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis mašina za sušenje veša

Kondenzacione sušare , sušare sa toplotnom pumpom imaju mogućnost podešavanja vremena sušenja i potrošnju energije za svaki ciklus, zaustavljajući se uvek u pravom trenutku. 

Servis Elektroluks za brend Lg  aparata ima bogato iskustvo u servisiranju održavanju mašina za sušenje veša, kompletnu opremu kao i sve originalne delove . Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad.

Servis frižidera

Čine svakodnevni život ukusnijim i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju da uvek znate kojom hranom raspolažete. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Lg frižiderima, za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Beko, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: