SERVIS INDESIT APARATA

Indesit servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Indesit uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje veša, mašina za sudove …

Beko servis

Indesit servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Italijanska kompanija, sada u vlasništvu grupacije whirpool, inače jako zastupljena u domaćinstvima širom Evrope. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo u popravljanju indesit frižidera, veš mašina, šporeta, ugradnih rerni uz ugradnju originalnih delova i garanciju kvaliteta.

 Popravljamo šporete, veš mašine, ugradne ploče, mašine za sušenje veša,mašine za sudove,ugradne rerne .

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i kvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Šta servisiramo ?

Servis Indesit veš mašina

Indesit mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata, ali kvarovi su danas neminovnost. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Indesit frižidera

Ugradni frižideri i samostojeći frižideri novije generacije  kombinuju izvrsne performanse sa veoma malom potrošnjom električne energije. Novi modeli frižidera i zamrzivača nemaju više leda, pa smo pošteđeni čestog otapanja.

 Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Indesit mašina za sušenje veša

Naš servis za Indesit  aparate ima bogato iskustvo u servisiranju održavanju mašina za sušenje veša, kompletnu opremu kao i sve originalne delove za popravke .Svaki klijent dobija pismenu garanciju za naš rad

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Aeg
 • Beko, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: