SERVIS CANDY APARATA

Candy servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Candy uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje, mašina za sudove …

Beko servis

Candy servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Porodična italijanska firma koja ipak ostvaruje preko 80% prodaje izvan Italije. U prethodnim godinama Candy je imao veliku ekspanziju i na domaćem tržištu. Naš servis prednjači u popravkama u odnosu na ostale zbog kontinuiranog usavršavanja i međusobnog deljenja iskustava i znanja, pa je servisiranje Candy veš mašina ,frižidera,ugradnih rerni… skoro pa postalo rutina za naše timove.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo

Šta servisiramo ?

Servis veš mašina

Candy mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata, ali kvarovi su danas neminovnost. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Candy veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis mašina za sudove

Candy mašine za sudove olakšavaju svakodnevni život decenijama unazad. Staraju se za to da brže obavimo poslove u domaćinstvu i poboljšavaju kvalitet života. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Candy sudo mašinama, za popravke se koriste originalni delovi a za naš rad dajemo i garanciju.

Servis Frižidera

Čine svakodnevni život ukusnijim i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju da uvek znate kojom hranom raspolažete. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Candy frižiderima, za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Beko, Samsung, Lg, Aeg
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: