SERVIS BEKO APARATA

Beko servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Beko uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje veša, mašina za sudove …

 

Beko servis

Beko servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Turski brend bele tehnike inicijalno plasiran na britanskom tržištu ima tendenciju naglog rasta i kod nas. Aparati pristupačni svakom domaćinstvu i svačijim potrebama. Kvarove na Beko veš mašinama, frižiderima i sudomašinama popravljamo efikasno i brzo uz ugradnju originalnih delova.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i kvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Šta servisiramo ?

Servis veš mašina

Beko mašine za pranje veša olakšavaju vam život tokom čitavog radnog veka aparata, ali kvarovi su danas neminovnost. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Beko veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis mašina za pranje suđa

Beko mašine za sudove olakšavaju svakodnevni život decenijama unazad. Staraju se za to da brže obavimo poslove u domaćinstvu i poboljšavaju kvalitet života. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na Beko sudo mašinama, za popravke se koriste originalni delovi a za naš rad dajemo i garanciju.

Servis frižidera i zamrzivača

Beko samostojeći kombinovani frižideri/zamrzivači oduševljavaju praktičnom dodatnom opremom te pridonose zdravom i modernom životnom stilu.  Zahvaljujući tehnologiji NoFrost otapanje pripada prošlosti.

Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Beko frižiderima.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Electrolux, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: