SERVIS ARISTON APARATA

Ariston servis vrši popravke aparata na celoj teritoriji Beograda. Posedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju Ariston uredjaja. Naš servis pruža usluge servisiranja veš mašina, frižidera, zamrzivača,  šporeta, mašina za sušenje, mašina za sudove …

Beko servis

Ariston servis

U vaše uređaje ugrađujemo originalne rezervne delove za koje dobijate pismenu garanciju.

Brend Ariston nastao 2014 godine kada je korporacija Whirpool otkupila Indesit. Prepoznatljivi su po HOTPOINT seriji aparata. Svaki problem koji može da se pojavi na frižideru, ugradnoj ploči ili rerni, mašini za pranje ili sušenje veša serviseri će sa pažnjom ukloniti u najkraćem roku.Za popravke koristimo originalne rezervne delove i dajemo pismenu garanciju za naš rad.

Sa preko 20 godina iskustva u održavanju  i servisiranju kućnih uredjaja bele tehnike, mozemo reći da smo postali jedan od poznatijih i najkvalitetnijih servisa. Posedujemo originalne rezervne delove a za našu uslugu dobijate pismenu garanciju.Sve vrste kvarova najčešće otklanjamo na licu mesta,zamena grejača,pumpi,filtera,remont motora kao i složenije popravke elektronike.

Ukoliko imate kvar na uredjaju možete nas kontaktirati na putem telefona (011 2602678) ili popunjavanjem formulara (Prijava kvara), a naši serviseri će vas ubrzo kontaktirati.

Šta servisiramo ?

Servis Ariston veš mašina

Ariston uredjaji su poznati po izuzetnom kvalitetu,izdržljivosti i kao takvi su veoma pouzdani. Ali kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. Naš servis uspešno otklanja sve vrste kvarova na Ariston veš mašinama. Za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

Servis Ariston mašine za sudove

Ariston mašine za sudove olakšavaju svakodnevni život decenijama unazad. Staraju se za to da brže obavimo poslove u domaćinstvu i poboljšavaju kvalitet života. Naš servis otkalnja sve vrste kvarova na sudo mašinama, za popravke se koriste originalni delovi a za naš rad dajemo i garanciju.

Servis Ariston frižidera

Čine svakodnevni život ukusnijim i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju da uvek znate kojom hranom raspolažete. Naš servis otklanja sve vrste kvarova na frižiderima, za popravke se koriste novi i originalni delovi a za naš rad dajemo i pismenu garanciju.

PRIJAVA KVARA

Servisiranje aparata vrši se na Vaš telefonski poziv – ili popunjavanjem frormulara “prijava kvara” – u najkraćem mogućem roku a za sve izvršene usluge dobijate garanciju.

Serviser

OSTALI BRENDOVI KOJE SERVISIRAMO

 • Liebherr, Whirlpool, Ariston, Indesit
 • Beko, Samsung, Lg, Candy
 • Bosch, Siemens,Ikea, Franke

  ELEKTROLUKS SERVIS

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Ustanička 194, Beograd
  +381 (11) 2881 040
  +381 (11) 260 26 78
  +381 (63) 267 743
  Elektroluks servis je porodična firma osnovana 1992 godine, sa dugom i bogatom tradicijom. Tokom godina rada uvek smo održavali i imamo visok nivo profesionalnosti i kvaliteta. Izgradili smo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje vaših problema ...
  Socijalne mreže: